Pagina's

vrijdag 23 mei 2014

Landelijke Leergang Ouderenwerker


Wim is een collega van mij die niet alleen werkzaam is bij de faculteit Social Work maar sinds kort ook bij de faculteit gezondheidszorg. 
Een van zijn taken is  om als lid van de ontwikkelgroep ( bestaande uit vertegenwoordigers van Hogescholen  Stenden, Windesheim en Zeeland)  een Landelijke Leergang Ouderenwerker 3.0, transities in wonen – welzijn en zorg  te ontwikkelen.  
Deze is nu gereed en gaat in het najaar 2014/januari 2015  als vrije inschrijving van start. Ook is het mogelijk de leergang in het kader van een incompanytraject te volgen.
In de leergang worden wonen welzijn en zorg met elkaar verbonden. De leergang  heeft als focus de cursisten toe te rusten op de transitie en kan ook voor huidige of  a.s. social Workers van belang zijn voor de toerusting om met ouderen te gaan werken.

Thans wordt een regionale en landelijke  voorlichtingscampagne gestart. Voor verdere informatie over de leergang verwijs ik hier naar  de onderstaande website van zuyd verwijs ik hier naar de website van Zuyd Hogeschool. Deze is verbonden met de landelijke website van de leergang.Geen opmerkingen:

Een reactie posten