Pagina's

woensdag 6 maart 2013

Masteropleiding MACESS: over de grenzen heen

Werken binnen de faculteit kan heel dynamisch zijn. Zo is mijn collega Bram niet alleen kartrekker van onderwijsmodules omtrent organisatiekunde, beleid en leiderschap maar is hij sinds kort ook betrokken bij de Masteropleiding van Social Work: MACESS.


De Master Comperative European Social Studies (MACESS) is een co-operatie tussen Sociale Studies Zuyd, de London MetropolitanUniversity en een internationaal netwerk van 37 universiteiten en collega’s binnen Europa. MACESS biedt al ruim 15 jaar een hoogstaand studieprogramma, gericht op vergelijking van het beroep van sociaal werker en sociaal beleid in een Europese context. Het studieprogramma is interessant voor sociale professionals (sociaal werkers, pedagogen, managers en beleidsmedewerkers in het sociale domein) alsook studenten met een bachelor opleiding in het sociale domein. Het goed doorlopen van het gehele studieprogramma resulteert in een Master degree van London Metropolitan University. Daarnaast kunnen ook losse modules gevolgd worden.
MACESS alumni zijn succesvol als senior professionals in welzijn en gezondheidszorg, managers in het sociale domein, docenten aan hogescholen en universiteiten, consultants, beleidsadviseurs voor overheid en organisaties. 
Meer informatie op www.macess.nl of neem contact op met Bram van Zandvoort (bram.vanzandvoort@zuyd.nl)
Hier een PDF met korte informatie
Hier een PDF met uitvoerige informatie 
Hier voorbeeld van een publicatie. 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten